Fransk Aromaterapi

Sundhed og velvære med Aromaterapi.

Nobile

Aromaterapi diffuser, behandler rum fra  10-100 m2. Fremstillet i træ med mundblæst glas. LED. Tilsluttes 220/230 V. Ikke støjende.

Diffuseren tilsættes 10-20 dråber æterisk olie efter dit valg.

Du kan regulere intensitet alt efter behov.

Pris 489 DKK incl. moms

Ref. 10203Shadé
Aroma diffuser, design i plastic med LED lampe, Justerbar på tændt elle vælg 30 sekunder tændt/30 sekunder slukket. Ikke støjende.
Pris 285 DKK incl. moms
Ref. 13468

Sphera BB

Baby har også sin aroma diffuser! Sphera BB, glad design  i træ og plastic med LED lys, fungerer som vågekone. Fremmer ro og god søvn tilsat PRANABB "sommeil". Ikke støjende. Slukker selv

Pris 285 DKK incl. moms. Ref. 10356


PRANABB "sommeil"

Blanding klar til brug i aroma diffuser til baby/ barn. Indeholder kamille, ægte lavendel, lavandin, sød orange, pomerans og mandarin. Skaber ro og giver helende søvn.Naturligvis er alle æteriske olier og vegetabilske olier i blandingen af 100 % økologisk herkomst.

Pris 65 DKK incl. moms. Ref. 10276


Spray, let fordøjelsen hos baby fra 3kg.

Denne spray anvendes på babys mave og masseres let ind i huden med let hånd i urets retning.Anvendes maks. 4 x dagligt De æteriske olier er med til at lette fordøjelsen der ofte kan være et problem for dem.Produktet er 100 % økologisk og indeholder æterisk olie fra romersk kamille, ægte lavendel, pomerans, og

Pris 65 DKK incl. moms. Ref. 10274


PRANAROM, Ømme led og muskler, massage gel.

Ikke fedtende gel til ømme muskler og led. Giver smidighed til både led og muskler. Nem at påføre, de små kugler i toppen af tuben fremmer optagelse af gelen gennem huden, så den hurtigt trænger ind til det ømme punkt.

Indeholder æterisk olie fra wintergreen, citron eukalyptus, fyr, timian og katrafay, som alle har en anerkendt virkning på muskler og led.Anvendes 2 til 3 gange om dagen, masser området indtil gelen er helt optaget af huden.

Pris 89 DKK incl. moms

Ref. 11068PRANAROM, Ømme led og muskler, massage gel uden kugler i tuben.
Ikke fedtende gel til ømme muskler og led. Giver smidighed til både led og muskler. Indeholder æterisk olie fra wintergreen, citron eukalyptus, fyr, timian og katrafay, som alle har en anerkendt virkning på muskler og led. Anvendes 2 til 3 gange dagligt. Masser området indtil gelen er helt optaget af huden.

Pris 75 DKK incl. moms

Ref. 956


Balsam til irriteret hud

Fremmer sårheling. Overfladiske sår, solskoldning og små forbrændinger. Perfekt til alle hverdagens små skræmmer! Også god til feriekufferten.

100% økologisk æterisk olie af lavandin, tea-tree, rosmarin, citron eukalyptus, katrafay og labdanum tilsat vegetabilsk olie af bl.a. morgenfrue foruden beurre de karité:

OBS. Hvis du er gravid, anvend efter 7. måned. Til børn fra 30 måneder.


Pris 65 DKK incl. moms
Ref. 12453