Fransk Aromaterapi

Sundhed og velvære med Aromaterapi.

Sådan kan Fransk Aromaterapi hjælpe netop dig!

Her tilbydes du ikke alene kvalitetsprodukter, men også råd og vejledning.

Hvadenten du er nybegynder i anvendelse af æterisk olie til  aromaterapi eller du er fortrolig med aromaterapiens principper, så får du kompetent svar på dine spørgsmål i forbindelse med brug af æterisk olie. Fordi æterisk olie indeholder så ufatteligt mange egenskaber med indflydelse på krop, sjæl og psyke er det vigtigt at du kan få svar på dine spørgsmål.

Terapeutisk Aromaterapi er en perfekt alternativ metode.
 • Gøre noget godt for dig selv?
 • Stresset hverdag?
 • søvnproblemer?
 • humørsvingninger?

Prøv at mærke hvad velgørende, velduftende æteriske olier gør for dig. Sig ja til Sund luksus, der plejer dig samtidig med oliernes helende egenskaber udfolder sig. Både til krop og sjæl.

Skab dig en oase, et frirum af velvære med aromaterapi for dig selv.


 • Gøre noget godt for din familie? Måske tænker du, at det kunne være rart at lade den " syntetiske medicin-kølle " ligge og prøve at slå eksempelvis  infektioner ned med noget naturligt der samtidigt styrker immunforsvaret? Til dét er aromaterapi perfekt for hele familien.
Få hold på de æteriske olier til medicinskabet.


 • Gøre noget godt for dine klienter? Især for dem der er nervøse eller urolige. Aromaterapi skaber en rolig afbalanceret atmosfære i eksempelvis dit venteværelse. Men også i din konsultation.
Det nyder både du og dine klienter godt af.


Gøre noget godt for dine beboere? Ønsker jeres institution at komme i gang med at skabe velvære for beboere som for personale? Opnå mere benefit i arbejdet med begrænset udgift i forbindelse med tiltaget? Tilbud til beboere med demens? Måske har I allerede et wellness program og vil gerne høre mere om hvad aromaterapi kan gøre for jer?

Naturlig løsning med Fransk Aromaterapi.


Fransk Aromaterapi kan  hjælpe dig

hvadenten du er professionel eller privatperson.


 • Vil du eksempelvis desinficere indeluften? Æterisk olie har både antibakterielle og antivirale egenskaber, så luftbåren smitterisiko sænkes.
 • Skabe en rolig behagelig atmosfære? en stimulerende, styrkende atmosfære?
 •  Understøtte  immunforsvar?
 • Imødekomme vinterblues?
 • Komme godt gennem overgangsalderen?
 • Jeg kunne blive ved..... men her er reserveret til dig!  Du sætter  dit tema ind og sammen finder vi den rette aromaterapi- løsning!

 

Der er ikke noget andet der på én gang er så forfinet og så  kompleks sammensat med indhold af så meget power som æterisk olie. Velværet kommer af sig selv når du anvender aromaterapi, en behagelig side-effekt!

Æterisk olie optages lynhurtigt og fordeles til alle celler i vores  organisme uden undtagelse og  er sammensat af utallige molekyler , hvilket også er det princip som gør det umuligt for bakterier at udvikle resistens, og ligeledes derfor, at samme æterisk olie favner et bredt spektrum af løsninger på vidt forskellige problemstillinger.

 

Altså, ikke mere snak her!

Jeg håber du er blevet inspireret til at tage et skridt frem mod et ægte alternativ til en ægte løsning på dine ægte problemer så du med hjælp fra Fransk Aromaterapi skaber ægte værdi for dig selv og dine ægte medmennesker som du måtte have ægte ansvar for!

Jeg glæder mig ægte til at se dig!

                                                                                       Tak for din tid !