Fransk Aromaterapi

Sundhed og velvære med Aromaterapi.

  Vi omgiver dig med naturlig, skøn, virksom duft!


Aromaterapi på dit arbejde


Du tænker måske ikke videre over det, men aromaterapi kan gøre en forskel i hverdagen for dig, dine medarbejdere og klienter. Med Fransk Aromaterapi får du tilbudt en alternativ metode til at forbedre kvaliteten af indeklimaet på dit job. Der tilbringer du alligevel en stor del af din tid. Så hvorfor ikke gøre dine omgivelser sunde og rare at være i.
Fransk  Aromaterapi tilbyder æterisk olie af farmakologisk kvalitet og rådgiver professionelle i, hvordan man sænker smitte med sygdomsfremkaldende,  luftbårne mikrober. Mindsker stress og skaber velvære og opkvikkende velduft i  omgivelserne.
Fransk aromaterapi har den service du har brug for, så du nemt kommer i gang med at anvende Aromaterapi på dit job. Læs mere om hvordan på hjemmesiden.

 

Aromaterapi  i din fritid

Din krop og sjæl  fortjener harmoni og balance. Aromaterapi gør det nemt at forvænne dig selv hjemme  i din hverdag. Nu kan du nemlig få hjælp, så du kommer godt i gang med  at bruge moderne effektiv aromaterapi baseret på æterisk olie med label H.E.C.T.som den er kendt i Frankrig.
Egenskaberne er mange. Aromaterapi med æterisk olie harmoniserer og afbalancerer krop, sind og sjæl. Aromaterapi fremmer sundhed og velvære. Moderne, terapeutisk aromaterapi er almindeligt udbredt i Frankrig. På apoteket forhandles æterisk olie af farmakologisk kvalitet. Aromaterapi er et fag på universitetet og der forskes i æterisk olies egenskaber. Man anvender aromaterapi på sygehuse og plejehjem.

 Find nemt rundt i en verden af effektive dufte

 Egenskaberne er mange og vidt forskellige, så du kan næsten altid  finde en passende æterisk olie til dit problem. .Jeg selv har med begejstring og gode resultater  anvendt aromaterapi i mere end 20 år. Med baggrund i sundhedssektoren som tandplejer har jeg erfaring med forebyggelse af sundhed. Så det var egentligt kun et spørgsmål om timing, hvornår jeg skulle  professionalisere min viden om aromaterapi.
Uddannet rådgiver i aromaterapi i Frankrig i 2013. Parat til at hjælpe dig i gang.
Nu kan du overbevise dig selv!

Derfor
Tilbyder jeg dig min service.
Gode kvalitetsprodukter og hjælp til at komme i gang med at bruge aromaterapi i hverdagen.
Velkommen til naturlig, sundhedsfremmende aromaterapi.

  Æterisk olie har mange fantastiske og helende egenskaber. Bogen indeholder opskrifter, råd og vejledning.
Udgivet på Saxo
ISBN-nr. 9788740938982