Fransk Aromaterapi

Sundhed og velvære med Aromaterapi.

Aromaterapi på klinikken.

Aromaterapi i dit arbejde?


Hvorfor ikke tænke i alternative baner for at skabe endnu bedre arbejdsmiljø for dig og dine medarbejdere og samtidig give patienter/ klienter en behagelig velkomst i din praksis.

Hvordan?

Udover at skabe en rolig wellness atmosfære i eksempelvis reception og venteværelse desinficeres indeklimaet, fordi en række æterisk olie har antibakterielle egenskaber og interessant nok også antivirale egenskaber.


Dermed reduceres smitterisiko med luftbårne infektionsfremkaldende bakterier og virus.


Tag toppen af nervøsitet hos dine patienter.


Aromaterapi med æterisk olie af farmakologisk, terapeutisk kvalitet giver effektive løsninger.


Det er nemt at anvende aromaterapi til lokaler, det gøres med en aromalampe. Kvaliteten skal  være i top. Æterisk olie til det formål  er  100 % uden bivirkninger. Udover at gøre eksempelvis venteværelset endnu mere imødekommende og rart, optages de i kroppen gennem luftvejene, hvor de flygtige molekyler virker beroligende og udskilles 100 % af kroppen igen.


Luk aromaterapi ind i dit daglige arbejde

Du får ikke kun en behagelig duft/ luftfrisker udvundet af 100% planter, men også et meget effektivt redskab til at skabe værdi for dig, dine ansatte og  patienter/ klienter. Bekæmp effektivt smitte-risiko med luftbårne mikrober og opnå bedre trivsel med frisk, opkvikkende duft hver dag.


Aromaterapi og  priser ?

Aromaterapi er prisvenlig for æterisk olie er drøj i brug. Æterisk olie har dog en stor prismæssig spændvidde som er begrundet med bl.a. plantens forekomst, og mængde af plantemateriale der skal til for at udvinde æterisk olie. Prisen pr. flakon starter ved ca. 60.- Kr. Du kan derfor uden de store investeringer skabe wellness med en behagelig atmosfære for dine patienter/ klienter fra de kommer til de går.


Derfor


Dufte har det med at påvirke os i høj grad, så ved at tage aromaterapi i brug på din klinik/ i din praksis får du et fantastisk, enkelt og effektivt redskab, uden de store omkostninger.

Lad aromaterapi være dit velvære-statement i dit arbejde, til gavn for dig, dit personale og dine patienter/ klienter


Min baggrund

Som uddannet rådgiver i aromaterapi ved jeg hvordan æterisk olie bedst  sammensættes. Derfor kan du hos Fransk Aromaterapi få en tilpasset løsning. Aromaterapi har mange facetter, som giver et væld af muligheder.


Jeg tager ud til dig, så du nemt får rådgivning og lejlighed til at mærke duften fra ægte æterisk olie. Fransk Aromaterapi tilbyder kun kvalitetsprodukter.


Få hjælp til en skræddersyet løsning så du at skabe

wellness-atmosfære i din praksis allerede i dag.